TOP NEWS

Ο Hugh Jackman στον ρόλο του Enzo Ferrari

 

imageΗ νέα ταινία θα πραγματεύεται τα αντικρουόμενα συναισθήματα του Enzo Ferrari, όταν στο Mille Miglia του 1957 ένα αυτοκίνητό του σκότωσε αρκετούς θεατές και ένα άλλο κέρδισε τον αγώνα.

  • Published in TOP NEWS
Read more...

Γιατί η Opel πέρασε σε γαλλικά χέρια

open insignia newTo 1919 o πρόεδρος της General Motors, Billy Durant, αποφάσισε πως η ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία του χρειαζόταν ένα στήριγμα στην Ευρώπη. Εστειλε, λοιπόν, μια ομάδα ανώτερων στελεχών, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο Walter Chrysler, o Charles Kettering και o Alfred Sloan, στο Παρίσι για να διαπραγματευθεί την απόκτηση της Citroen.

  • Published in TOP NEWS
Read more...

Το ιπτάμενο αυτοκίνητο είναι εδώ!

valhana

Αυτόματο, ηλεκτρικό και - κυρίως - ιπτάμενο: αυτό είναι το αυτοκίνητο του μέλλοντος. Και, τουλάχιστον σύμφωνα με τους εμπνευστές του, αυτό το μέλλον δεν είναι και τόσο μακριά. Αντιθέτως, είναι πάρα πολύ κοντά: έως το τέλος του χρόνου, δηλώνει η κατασκευαστική ομάδα που εργάζονται πυρετωδώς στη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνιας, θα έχουν αρχίσει οι πρώτες δοκιμές.

  • Published in TOP NEWS
Read more...

«Βουλιάζει» και η αγορά αυτοκινήτου

agora autokinhtou 3Δεκάδες επιχειρήσεις στον κλάδο της αντιπροσώπευσης και της εμπορίας κατέβασαν ρολά την τελευταία δεκαετία και πολλές έχασαν τις συμβάσεις τους με τις ξένες αυτοκινητοβιομηχανίες ή απέμειναν μόνον με το συνεργείο... Μεγάλα δίκτυα περιορίστηκαν σε ένα κατάστημα και οι μικρότεροι εξαφανίστηκαν τελείως, αφήνοντας ως θλιβερά ίχνη αμέτρητες πλέον υπαίθριες μάντρες εγκαταλελειμμένες ανά τη χώρα.

  • Published in TOP NEWS
Read more...

Αλέξανδρος Ισιγώνης: Ο Έλληνας από τη Σμύρνη που σχεδίασε το θρυλικό «Μίνι»

2Ο Άλεκ Ισιγόνης είναι ένας από τους Σμυρνιούς που έφυγαν παιδιά από τη φλόγα της καταστροφής και μεγαλούργησαν στη ζωή τους. Το ταλέντο του στο σχέδιο αποδεικνύεται από τη διαχρονικότητα του σημαντικότερου δημιουργήματός του, του θρυλικού αυτοκινήτου Mini της Austin, το οποίο αποσύρθηκε από την παραγωγή το 2000 και ακόμη και σήμερα, τα νέα μοντέλα διατηρούν την κεντρική φιλοσοφία του σχεδίου.. Ο Αλέξανδρος Άρνολντ Ισιγώνης γεννήθηκε στη Σμύρνη της Μικράς Ασίας στις 18 Νοεμβρίου 1906.

  • Published in TOP NEWS
Read more...

BMW i8 review

bmw i8 uk road test 2014 008Η BMW θα ήθελε να πιστέψετε πως το νέο i8 είναι το σπορ αμάξι του μέλλοντος – και είναι ένας πιστευτός ισχυρισμός από ένα αμάξι μου είναι τολμηρό, εξωτικό και καινοτόμο με κάθε τρόπο που μπορεί κανείς να το κρίνει.

  • Published in TOP NEWS
Read more...

Mercedes-AMG GT R 2018

amg 1Εάν υπάρχει κάτι που δε λείπει από την AMG, αυτό είναι αυτοπεποίθηση. Ο Tobias Moers, ο επικεφαλής της Mercedes-AMG και CEO, μας είπε με μεγάλη βεβαιότητα να συγκρίνουμε την τελευταία έκδοση του σπορ αυτοκινήτου της μάρκας, το GT R, με το 911 GT3 RS της Porsche. «Το αυτοκίνητό μας είναι πιο γρήγορο» είπε. Και όταν ρωτήσαμε πού, η απάντηση ήταν απότομη και απόλυτη: «Παντού».

  • Published in TOP NEWS
Read more...

Lamborghini Aventador S 2017

lambo 1Το θηριώδες υπεραυτοκίνητο της Lamborghini, το Aventador, γίνεται ακόμη πιο άγριο για το 2017 με μια ολοκληρωμένη αναβάθμιση που, τηρώντας την παράδοση της Lamborghini, φέρνει τον προσδιορισμό του S. Μαζί με ένα ανανεωμένο εξωτερικό, η μεγάλη είδηση είναι η αναβάθμιση του νέου συστήματος διεύθυνσης τεσσάρων τροχών, το οποίο τοποθετήθηκε για πρώτη φορά στην ειδική έκδοση του Centenario, με ακόμη περισσότερη ισχύ να απελευθερώνεται από τον κινητήρα V-12.

  • Published in TOP NEWS
Read more...

Volkswagen Golf R 2017

vw 1Επισκόπηση: Το R είναι ο αρχηγός μιας υπό εξάπλωση φυλής Volkswagen Golf, ακολουθώντας τους περισσότερους συγγενείς του στη λίστα των 10 καλύτερων αμαξιών του Car and Driver, και είναι το πιο ελκυστικό Golf που έχει βγει ποτέ στους αμερικανικούς δρόμους.

  • Published in TOP NEWS
Read more...

Η αποκάλυψη του νέου Ford Fiesta

ford fiesta 1Είναι συναισθηματικός λαός οι γερμανοί. Πάρτε για παράδειγμα τα λουκέτα αγάπης στη γέφυρα Χοεντσόλερν στην Κολονία, ένα από τα πιο πολυσύχναστα περάσματα του Ρήνου. Υπάρχουν περίπου ένα εκατομμύριο λουκέτα, κάθε ένα μια μεταλλική εκδήλωση γερμανικής αγάπης. Η Deutsche Bahn, στην οποία ανήκει η γέφυρα και στέλνει περίπου 1.200 τρένα να τη διασχίσουν κάθε μέρα, απείλησε να τα αφαιρέσει όλα, όμως αντιμετώπισε λαϊκή διαμαρτυρία. Και έτσι τα λουκέτα έμειναν.

  • Published in TOP NEWS
Read more...
Subscribe to this RSS feed

THETIMES.GR

SOFOKLEOUS10.GR

CELEBNEWS.GR