Τα 6 πιο απογοητευτικά αυτοκίνητα του 2016

 

imageΟι έρευνες του ανεξάρτητου οργανισμού Consumer Reports αποτελούν μια καλή ένδειξη για την εκτίμηση που δείχνουν οι καταναλωτές στα αυτοκίνητα της –αμερικανικής– αγοράς.

Στο τέλος της περασμένης χρονιάς, οι 300.000 συνδρομητές του οργανισμού κλήθηκαν να δηλώσουν όλα αυτά που τους ενοχλούν περισσότερο στο αυτοκίνητό τους. Από τα μοντέλα που συγκέντρωσαν τα πιο πολλά παράπονα προέκυψε η αντίστοιχη λίστα με τα αυτοκίνητα που απογοήτευσαν περισσότερο τους ιδιοκτήτες τους.

Στα αποτελέσματα που βλέπετε παρακάτω ανακοινώνεται και οι κυριότεροι τομείς στους οποίους το κάθε αυτοκίνητο συγκέντρωσε τα περισσότερα αρνητικά σχόλια. Εκτός της αναξιοπιστίας, που προφανώς ενοχλεί όλο τον κόσμο όταν παρατηρείται, αρνητικά κρίθηκαν και τομείς όπως η πρακτικότητα και οι επιδόσεις κάποιων μοντέλων.

Μικρά: Dodge Dart (ισχνή επιτάχυνση, αδύναμο a/c, αναξιοπιστία)Μεσαία: Chrysler 200 (δύσκολη πρόσβαση, μικρό πίσω κάθισμα, κακή κύλιση/άνεση)Μικρά SUV: Jeep Compass (ισχνή επιτάχυνση, υψηλή κατανάλωση)Μεσαία SUV: Nissan Pathfinder (αναξιόπιστο, άβολα καθίσματα, υψηλή κατανάλωση)MPV: Dodge Grand Caravan (απότομες αλλαγές σχέσεων, άβολα καθίσματα, φτηνιάρικο εσωτερικό)Pick-up: Nissan Frontier (υψηλός θόρυβος κύλισης, ατσούμπαλο σύστημα διεύθυνσης, μεγάλος κύκλος στροφής)

Σε επίπεδο εταιριών, οι μεγάλοι κερδισμένοι της έρευνας είναι η Tesla και η Porsche, αφού περίπου 9 στους 10 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων τους δήλωσαν ότι ευχαρίστως θα ξαναγόραζαν ένα μοντέλο της ίδιας μάρκας. Στις τελευταίες θέσεις της σχετικής κατάταξης βρέθηκαν οι FIAT, Nissan, Infiniti, Acura και Jeep, αφού μόνο οι μισοί πελάτες τους έχουν μείνει ευχαριστημένοι από το αυτοκίνητό τους.

[Πηγή: Consumer Reports μέσω Carscoops & Motley Fool]

Last modified onTuesday, 03 January 2017 14:00
back to top

THETIMES.GR

SOFOKLEOUS10.GR

CELEBNEWS.GR