Το PSA Group δίνει τις πρώτες συστάσεις για την νέα εποχή των minivans του

image
Ο γαλλικός όμιλος ο οποίος στεγάζει τις αυτοκινητοβιομηχανίες Peugeot, Citroen και πλέον την Opel, δίνει το πρώτο δείγμα γραφής της νέας γενιάς των επαγγελματικών μοντέλων Peugeot Partner, Citroen Berlingo και Opel/Vauxhall Combo, εν όψει της πλήρους αποκάλυψής τους η οποία αναμένεται εντός ολίγων ημερών.

Κρίσιμη παράμετρος για την τριπλέτα των Leisure Activity Vehicles όπως ονομάζει την κατηγορία των minivans ο γαλλικός όμιλος θέλοντας να δώσει το στίγμα της διαφοροποίησης των νέων προϊόντων του, θα είναι η μετάβασή τους στην αρχιτεκτονική EMP2 και ο εξοπλισμός τους με τους νέας τεχνολογίας και πιο αποδοτικούς κινητήρες του γαλλικού ομίλου.

Εκτός από την νέα πλατφόρμα και την ενίσχυση της αποδοτικότητάς τους, η τριπλέτα των minivans θα διατεθεί με μια σειρά καινοτόμων συστημάτων σε επίπεδο άνεσης, ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού τα οποία σύμφωνα με τους Γάλλους, θα αποτελούν «τα πιο προηγμένα της κατηγορίας».

Σε κάθε περίπτωση, το κάθε ένα από τα minivan του γαλλικού ομίλου θα διατηρήσει τα ιδιαίτερα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της εκάστοτε φίρμας την οποία θα εκπροσωπεί, ενώ εξίσου δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η διάθεσή τους τόσο σε πενταθέσιες όσο και επταθέσιες εκδόσεις.

Οι ακριβείς προδιαγραφές τους όσο και οι τεχνολογικοί νεολογισμοί που υπόσχονται οι Γάλλοι, αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα καθώς η PSA ήδη ανακοίνωσε ότι η παραγωγή τους πρόκειται να ξεκινήσει εντός λίγων εβδομάδων στα εργοστάσια του ομίλου στο Vigo της Ισπανίας και στο Manguaide της Πορτογαλίας με την προοπτική να διατεθούν από τον Μάιο.

back to top

THETIMES.GR

SOFOKLEOUS10.GR

CELEBNEWS.GR